A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. Ezt látnia kell! Meghívhatjuk egy kávéra? Nézze meg lakásainkat személyesen és győződjön meg a minőségi alapanyagok beépüléséről! +36 70 370 6666 • www.topark.hu

Lezajlottak a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017-es válogatói.

A több ezer jelentkezőből közel százan mutathatták meg tudásukat a szakmai zsűri előtt. Nagy volt az izgalom és feszültség, hiszen a legtöbb jelentkező most szerepelt elsőként színpadon. Weisz Viktor, Zámbó Krisztián, Csordás Tibi, a Fásy Szupersztár előző szériájából megismert Foky, majd Fásy Ádám volt a zsűri tagja. Nehéz dolguk volt, hiszen sok tehetséges jelölt lépett a pódiumra, de végül kiválasztották azt a 36 versenyzőt, aki összemérheti majd ének, és zenei tudását az Aranymikrofon díjért.

A tét nem kicsi, hiszen amellett, hogy a győztes megnyeri az Aranymikrofon díjat, országos népszerűségre is szert tesz, hisz a műsor ötletgazdája, névadója és producere, Fásy Ádám népszerű műsoraiban is szerepet kap, sőt, a Zeneexpressz turnék során is bemutatkozhatnak a legjobbak!

 

Fásy Szupersztár Dal 2017

 

A verseny elődöntőit, középdöntőit és fináléját a nézők a Zenebutik csatornán, több héten keresztül kísérhetik majd figyelemmel. A versenyzők rövid videós bemutatkozását megtekinthetik az oldalon, és szavazhatnak kedvenceikre. Az sms szavazás máris él, a középdöntők végéig minden versenyzőre leadhatják voksaikat, amivel a fináléba juttathatják favoritjukat. Az sms szavazás menetét minden versenyzőnél feltüntettük.