TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK, TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

Lezajlottak a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017-es válogatói.

A több ezer jelentkezőből közel százan mutathatták meg tudásukat a szakmai zsűri előtt. Nagy volt az izgalom és feszültség, hiszen a legtöbb jelentkező most szerepelt elsőként színpadon. Weisz Viktor, Zámbó Krisztián, Csordás Tibi, a Fásy Szupersztár előző szériájából megismert Foky, majd Fásy Ádám volt a zsűri tagja. Nehéz dolguk volt, hiszen sok tehetséges jelölt lépett a pódiumra, de végül kiválasztották azt a 36 versenyzőt, aki összemérheti majd ének, és zenei tudását az Aranymikrofon díjért.

A tét nem kicsi, hiszen amellett, hogy a győztes megnyeri az Aranymikrofon díjat, országos népszerűségre is szert tesz, hisz a műsor ötletgazdája, névadója és producere, Fásy Ádám népszerű műsoraiban is szerepet kap, sőt, a Zeneexpressz turnék során is bemutatkozhatnak a legjobbak!

 

Fásy Szupersztár Dal 2017

 

A verseny elődöntőit, középdöntőit és fináléját a nézők a Zenebutik csatornán, több héten keresztül kísérhetik majd figyelemmel. A versenyzők rövid videós bemutatkozását megtekinthetik az oldalon, és szavazhatnak kedvenceikre. Az sms szavazás máris él, a középdöntők végéig minden versenyzőre leadhatják voksaikat, amivel a fináléba juttathatják favoritjukat. Az sms szavazás menetét minden versenyzőnél feltüntettük.