A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. Ezt látnia kell! Meghívhatjuk egy kávéra? Nézze meg lakásainkat személyesen és győződjön meg a minőségi alapanyagok beépüléséről! +36 70 370 6666 • www.topark.hu

Indulnak a Fásy Szupersztár Tehetségkutató középdöntői!

A Fásy Szupersztár Tehetségkutató első középdöntőjével várunk Benneteket a képernyő elé szombaton 20 órától a Zenebutikon!
Nagy érdeklődés és várakozás övezte a versenyt, több ezer jelentkező nevezett be, hogy megmutathassa tehetségét a világnak, és a végén elnyerje az Arany Mikrofon díjat, valamint. Az énekesek mellett szép számmal akadtak hangszeres produkciók is. Az első válogatóra közel száz előadóművészt hívott be a tehetségkutató atyja, Fásy Ádám, hogy bizonyítsák rátermettségüket. Az előválogatók során eldőlt, ki az a 36 versenyző, aki a középdöntők során ismét bizonyíthatja tehetségét. Természetesen a szakmai zsűri sem hiányozhat, Csordás Tibi, Weisz Viktor, Zámbó Krisztián, valamint az előző Fásy Szupersztár bronzérmese, Foky mondja majd el véleményét!

 


Segítsétek voksaitokkal kedvenceiteket, hogy bejuthassanak a Fináléba! További információ: www.fasyszupersztar.hu