A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. Ezt látnia kell! Meghívhatjuk egy kávéra? Nézze meg lakásainkat személyesen és győződjön meg a minőségi alapanyagok beépüléséről! +36 70 370 6666 • www.topark.hu

A középdöntős felvételekkel folytatódik a Fásy Szupersztár Tehetségkutató!

Szombaton 20 órától a Fásy Szupersztár Tehetségkutató második középdöntőjével várunk mindenkit a képernyők elé a Zenebutikon! Az előző héthez hasonlóan a középdöntőbe jutott versenyzők felvételei kerülnek adásba. A szavazni továbbra is lehet a kedvencekre, itt az oldalon minden versenyzőnél feltüntettük a lehetséges módokat. A Fásy Szupersztár győztese megnyeri az Aranymikrofon díjat, valamint országos népszerűségre is szert tesz. Éppen ezért nagyon fontos, hogy szavazataikkal segítsék kedvenceiket a Fináléba. A zsűriben ezen a héten is Csordás Tibi, Weisz Viktor, Zámbó Krisztián, valamint az előző Fásy Szupersztár bronzérmese, Foky mondja majd el véleményét!

 

A Fásy Szupersztár Tehetségkutató középdöntőivel várunk mindenkit szeretettel a képernyők elé, minden szombat 20.00-tól a Zenebutikon.