A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. Ezt látnia kell! Meghívhatjuk egy kávéra? Nézze meg lakásainkat személyesen és győződjön meg a minőségi alapanyagok beépüléséről! +36 70 370 6666 • www.topark.hu

Fásy Szupersztár TOP 20

A Fásy Szupersztár 20 versenyzője egy lépéssel közelebb került a Fináléhoz, ugyanis a zsűri, a Facebook és a telefonos szavazás összpontszáma alapján kialakult, ki lesz az a 20 versenyző, aki tovább folytathatja a versenyt. Rájuk május 21.-től május 25. éjfélig lehet szavazni, ezalatt az öt nap alatt dől majd el, kik kerülnek be a Top10-be, kik lesznek azok, akik részesei lehetnek a Döntőnek!

A TOP 20-ba továbbjutott versenyzők a következők:
Bajai Fiúk / 3
Szabó Csaba - Mr.Taylor /4
Szigeti Máté - S.Mate /5
Béci és Imi /8
Jánoki Márió - Máycó / 10
Papp Erika Andrea / 17
Farkas László / 19
Luka János / 20
Bodonyi Beáta / 22
Szabó Róbert - Robesz / 23
Babai Zoltán - Ricó / 25
Vidák Sándor - Szambó / 26
Balogh Krisztofer / 27
Sallai Zsanett / 33
Sáfár Zsolt - Zsolesz / 34
Horváth Attila / 50
Horváth Sándor / 52
Domokos Krisztián / 53
Atlantic zenekar / 54
Balogh Marietta Bella / 55

 

A kiesett versenyzőknek ezúton köszönjük, hogy részesei voltak a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017 versenynek.


Ne feledjék!
A mai nappal újra indul a szavazás, de mostantól már csak a TOP 20 versenyzőre lehet leadni a szavazatokat! Voksolni május 25. éjfélig (öt napon keresztül) lehet, tehát ez alatt az 5 nap alatt dől el, hogy a Zsűri, a Facebook valamint a telefonos szavazás összpontszáma alapján kik kerülnek be a Top10-be, kik lesznek részesei a Döntőnek.