A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál. Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. Ezt látnia kell! Meghívhatjuk egy kávéra? Nézze meg lakásainkat személyesen és győződjön meg a minőségi alapanyagok beépüléséről! +36 70 370 6666 • www.topark.hu

A Fásy Szupersztár 2017 nyertese Balogh Krisztofer

Vasárnap Fásy Zsüliett műsorvezetésével lezajlott a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017 Döntője. Nagy volt az izgalom a versenyzők körében, hiszen helyt kellett állniuk a színpadon, illetve a zsűri előtt.

A zsűri tagjai Nótár Mary, Jolly, valamint a műsor névadója és Producere Fásy Ádám volt, a verseny tisztaságát pedig Dr. Strasser Tibor ügyvéd úr felügyelte. A TOP 10 két dallal örvendeztette meg a közönséget és a zsűritagokat, majd ezt követően megszületett a döntés.

A negyedik helyen megosztva Luka János és Balogh Marietta, a harmadik helyen Bodonyi Beáta, a második helyen Horváth Sándor végzett. Az izgalom a tetőfokára hágott, mikor is Fásy Ádám átadta a mikrofont Nótár Marynek és Jollynak, hogy ők jelentsék be, ki kapja a Fásy Szupersztár címet, valamint a vele járó díjakat, az Aranymikrofont és a hajdúszoboszlói Hotel Silver**** superior felajánlását. A nyertes Balogh Krisztofer lett!