TÖLTŐDJÖN FEL NÁLUNK, TÁVOL A NAGYVÁROSOK NYÜZSGÉSÉTŐL!

Előző nyertesek

Az induláskor még Fásy Mulató, mára már Zeneexpressz néven futó legnagyobb zenei műsor tizenhat éves fennállása alatt több ezer előadó kereste meg a házigazdát Fásy Ádámot, hogy szerepelni szeretnének a műsorban. Természetesen mindenkinek nem tudott lehetőséget biztosítani, ezért 2010 végén úgy döntött, hogy Fásy Szupersztár 2011 Tehetségkutató néven elindítja saját műsorát, melybe mindenkinek lehetőséget tud adni az élő bemutatkozásra. Szakmai zsűrit kért fel a versenyzők értékelésére. A Fásy Szupersztár 2011 verseny győztese Kossuth Gergő lett.

Az első szériát hamarosan egy újabb követte, ami szintén rengeteg jelentkezővel és nagy sikerrel zárult. A 2013- as Fásy Szupersztár Stipkovits Vivien győzelmével zárult.

 

Fásy Szupersztár 2011

Valóra vált Kossuth Gergő egyik álma

Valóra vált Kossuth Gergő egyik álma Fásy Ádámmal a döntőben
A Fásy Szupersztár döntője után sírva vette át a győztesnek járó aranymikrofont. – A barátnőm minden előadásra elkísért, és anyu is mindig eljött Pápáról, amikor csak tudott. Nagyon megérintett, hogy megkönnyezték a sikert, ám nemcsak ezért hatódtam meg. Egész Pápa mellettem állt. Boldogsággal tölt el, hogy örömet tudtam szerezni nekik – A fiatal tehetségnek volt még egy álma az éneklés mellett: színész szeretett volna lenni. – Az éneklést nem szeretném abbahagyni, de még arról sem mondtam le, hogy egyszer majd színész legyek. Az egyik álmom a mostani győzelmemmel valóra vált. Miért ne teljesülhetne a másik is?mondta anno Kossuth Gergő. Gergőnek az Arany mikrofon díj mellett  a verseny fődíjaként megjelent első szólólemeze is.

 

 

Fásy Szupersztár 2013

Vivien

Stipkovits Vivien nyerte a tehetségkutatót!
Vivien a döntőben két számot énekelt, a Túlélem én című dalt és a Miss Saigon musicalből ismert Szaxofon duettet. Utóbbi előadására maximális pontszámot kapott a zsűritől, ehhez hozzáadódtak a közönség által küldött szavazatok is, így megnyerte a tehetségkutatót.

- Már a pontszámoknak is nagyon örültem: visszaigazolódott a sok gyakorlás, a munka. A döntőben nagyon izgultam, de nem azért, mert mindenképpen nyerni akartam. Úgy szerettem volna elénekelni a dalt, ahogyan mindig is terveztem. Boldog vagyok, hogy ez pont a fináléban sikerült - mesélte anno Vivien.

 

 

A Fásy Szupersztár versenynem nem csak az első helyezettek a győztesei, hiszen A győr-ménfőcsanaki Foch Attila ˝Foky˝ a harmadik lett a Fásy Szupersztárban.

A ménfőcsanaki Foky a harmadik lett.

 

Mint anno mondta, "nagyon örül a helyezésének, és biztos benne, hogy tovább folytatja az éneklést." Ez annyira igaz, hogy Foky azóta is rendszeres szereplője a Zeneexpressz műsornak, valamint Fásy Ádámmal és sztárvendégeivel rendszeres közreműködője a turnéknak is. Vidám hangulatú mulatós dalaival a közönség egyik nagy  kedvence lett az elmúlt években.